nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

The Amazing Randi & Hugh "House" Laurie, 1991

WebbtipsPosted by Fredrik 2009-03-08 17:09:01
Hittade ett riktigt skönt gammalt klipp från serien Psychic Investigator med mer än en personlig hjälte (mer eller mindre). Har hittills inte sett James Randi vara sämre än oerhört bra i något klipp någonsin, och gubben är ändå 80 år nu. Hans Educational Foundation gör regelbundet videoklipp under namnet Randi Speaks som postas på youtube, och han är alltid lika rolig och intressant. Men, till ämnet: I det här klippet som som sagt är från '91 har han en annan mycket skön människa med sig - Hugh Laurie (känd från tv-serien House), och tillsammans låter de någon på den tiden känd astrolog testa sin förmåga att på magiskt vis avgöra Hughs personlighet. hehehe. Se och njut.James Randi's Youtubekonto.


Senare!


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fredrik 2009-03-19 04:53:12

Ja, och i så fall alltså råkade spå Hugh's _karaktärs_ personlighet istället för Hugh's. Otur där...;)

Posted by Iron man (den riktiga) 2009-03-16 02:02:52

Beskrivningen passar ju perfekt på gregory house, karaktären han spelar 16 år senare. Så man kan säga att spåmannen var lite före sin tid