nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Mkt bilder blir det fort...

SkolaPosted by Fredrik 2007-01-30 00:54:37
Har gjort några grejer till skolan & annat. Tänkte visa dem om någon skulle vara intreserad. Mot förmodan måste jag nästan säga, men när man inte gör något allmännt intressant, så som att åka världen runt o se coola bygnader, dricka mjölkdrinkar på en beach, hoppa bungyjump ned för Viktoriafallen eller surfa på 5metersvågor i sydostasien, så måste man ju jobba med det man faktiskt har att visa. Det skulle vara onödigt att ha en blogg utan att skriva eller visa något. Man måste fylla ut lite mellan raderna. Ialfl- Här är lite gamla resultat: (SketchUp 4)
Blog ImageBlog Image
Blog Image
Här är några nyare:
(Den övre är 'Honduras', ett projekt för billiga men schyssta lösningar åt folk utan hus i Honduras efter en orkan. (<-SketchUp 6) (#3 är vår lantstuga 'Skogsgläntan' i Östergötland. Också till en kurs i skolan. #2 är en uppgift i samma kurs som den.)
(<- ADT2007 Nordic Settings)
Blog ImageBlog ImageBlog Image

Som sagt, resa lite igen vore inte helt fel. Pratade med en klasskompis som ska till Japan i sommar idag- fick mig riktigt sugen på att åka dit igen... Målet är lite drömmande att jobba på the bund i Shanghai om några (eller en massa) år. Men sparar man allt man kan till sommaren, och jobbar då, kan man kanske dra iväg en månad nästa år över jul- eller till och med kanske mot slutet av sommaren. Det vore skönt att komma ut igen. Inget fel med att sitta här o plugga heller såklart, men jag saknar det...livet på tåget o sånt. (hardcore va?) Citerar mig själv från grattisasien.se :

"Det är som om hela världen är mitt bostadsområde. Asien är min gata. Jag inser att det säkert låter som nån dålig klysha, men..."

Sen kom någon förklaring till varför det var sant hoppas jag. m..Pffheh...
På tal om det- alla avsnitten av Scrubs efterlyses. Glömt vem jag lånat ut dem till (!damn!) 5 sesonger... Säg till om du har dem. (/visst)

Dax o sova, dax o sova. Gör du redan det är det du som är konstig, inte jag.
peace/F


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by kusinerna! 2007-01-30 22:26:26

Kusin! Du är duktig // Linn och emy!

Posted by geishavomit 2007-01-30 18:45:43

snyggt, vad heter du på student nu igen?