nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Film i sommar

FilmPosted by Fredrik 2009-02-17 12:28:54
Public Enemies har premiär sista juli i sommar. Jag måste säga att jag har svårt att se kombinationen Depp / Bale misslyckas, och tror en riktigt grym gansterfilm är att vänta. Temat låter dock i mina öron ha stor risk att floppa - 30-talsganster är gjort så många gånger och oftast blir det inte roligare än disiga färger och tommyguns, så jag hoppas de lagt någon extra krydda till det hela. Men varken Depp eller Bale brukar ju välja filmer utan potential, så jag tror ändå starkt på den. Kanske kan det bli lika bra som, och en omvänd, Untouchables?? Mitt tips är att boka biljetter när ni kan i alla fall!

Terminatorserien gick bara uppåt, sen kom 3:an, och det hela dalade trots potential. Cronicles-serien är ju värdelös vilket ofta är fallet när handlingen inte passar originalstoryn (tänk på Highlander 2! Katastrof.) MEN, det i alla fall jag gått och väntat på är äntligen här i sommar! Ja, vi känner till att faktumet att det här kriget bryter ut är oundvikligt nu, men ge oss då kriget någon gång! Det var i alla fall något som 3:an byggde upp bra - en fortsättning. Den var ganska uppenbar, men det verkade inte som det hela skulle bli av ändå att döma av James Camerons komentarer. Men nu är det som sagt dags snart: Terminator Salvation har premiär den 29 maj.
Jag gillar inte riktigt att de inte använder samma skådespelare i uppföljare, det förstör mkt av känslan tycker jag. De gjorde fel i att inte använda samma Connor i T3 som i T2 (Edward Furlong), han har ändå visat att han är bra sedan dess (i American History X t.ex.) och var i helt rätt ålder för rollen. Jag fattade aldrig det beslutet. Nu är det ytterligare en ny. Jag är inte lika besviken den här gången, åldern skiljer så pass mycket så det nästan är ok, plus att det är Christan Bale som gör den. Men jag tycker ändå det är konstigt. I alla fall, jag har väntat på att den här filmen ska göras sen jag var liten och såg Jugement Day, och nu är den här, så jag tänker definitivt se den på bio.
[Animerad Poster Terminator Salvation]Och givetvis, höll nästan på att glömma, kanske årets höjdpunkt över huvud taget kommer nu innan sommaren till en galax nära dig!Senare!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.