nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Uppstart och Tim Minchin

Webbtips (Musik)Posted by Fredrik 2009-02-02 21:30:47
Tjenare!
O
k, tiden är mogen igen. Antar att om jag forsätter såhär så kommer ingen att komma ihåg att den här loggen ens finns. Det är ju inte syftet heller egentligen, att få många läsare menar jag. Men tröttnar man på att skriva så gör man. Om inläggen har kvallité av det senaste så är det ju ingen idé att skriva känner jag. Så, tänker inte nischa mig (medvetet) i år heller. Det kommer blandas av allt jag tycker är intressant.

Uppstart av exjobbet har skett till den milda grad att vi undersökt 13 hus och skrivit lite smågrejer om dem. Mycket tid går (borde gå) åt till att läsa en massa artiklar och försöka hitta om någon i världshistorien någonsin har kommit på något som vi kan använda oss av, exklusive alla vedertagna grejer som multiplikation och sånt såklart.

Hittat en riktigt skön artist från Australien - Tim Minchin.
Grym pianist (i mina öron i alla fall) och riktigt sköna texter. Nedan är ett exempel
- "If I didn't have you". Kolla upp fler låtar på Youtube.


Senare!
/Fredrik

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fredrik 2009-02-04 01:45:19

tackar!

Posted by Fräcka Fröken 2009-02-03 21:31:54

välkommen tillbaka