nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Inget vettigt

VardagPosted by Fredrik 2008-11-20 18:29:30
Jag skulle vilja att alla inlägg här är insiktsfulla och träffsäkra, eller åtminstone till någon grad intressanta eller roliga, men det här inlägget är bara meningslöst dravel, för jag har inget bättre för mig.

L
ite nya färger på bloggen, blev mkt färgglatt med mörkblått istället för svart tycker jag. Kleiner var ju här och hälsade på för ett tag sen och jag tänkte återglädja (<- ord?) det genom att snyltåka på bejakar-Tom från göteborg till linköping och sen Lund. Men så är det ju som vanigt med kollektivtrafiken inrikes, att den kostar mer än att åka till London... så det ser faktiskt ut som att det hela spricker.... Lite trist.

Inlämnat och klart är projektet nu, och ett nytt, aningen tråkigare i mitt huvud tar fart. Ska alltså låssas vara entrepenör för någon annans projekt och låssas beställa material. Får se vad det kan tänkas ge till kunskapsbasen. Först ska jag opponera på det, och presentera det inlämnade projektet. Det sker på tisdag.
Hade sett fram emot en riktigt lugn period nu, och ett besök hemma i Lkpg, men när skoljobbet är tråkigt och måste göras går det mkt segt. Längtar till helgerna och ledigheten vid årskiftet.

Tills jag har något intressant att skriva om så bjuder jag i andrahand på ett inlägg från Kleiners blogg som lyckas med allt min rubrik inte är. Håll till godo.

/F

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.