nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Praktik, Sovets hets + Paniken nära mig.

VardagPosted by Fredrik 2008-07-04 13:47:58
Dåså, då har det gått för långt tid igen. Var hemma i lkpg igen en vecka efter två veckors praktik, och sedan tillbaka för en vecka till. Appropå det ja - jag fick praktikplasen. De andra två praktikanterna är inte sommarpraktikanter, utan mer som anställda under tiden de pluggar klart. En av dem har en kurs kvar, så hans morot att klara den är nog ganska stor. Det känns förövrigt bra att jag verkar ha valt rätt linje, såhär efter 2 år.

På kontoret fortsatte stämningen vara totalt avslappnad och skön. Jag fick jobba med riktiga projekt och göa seriösa jobb, inget påhittat för sakens skull utan verkligen saker som behövdes göras, vilken gjorde en sugen på mer. Var och kollade in ett bygge precis över gatan som de ritat. Det gav ännu mer känsla för detaljer när man först satt och kollade på ritningarna, och sedan fick se det under konstruktion. Det har varit en riktigt bra praktik hittis (verkar som jag kan komma att fortsetta mer frammåt i sommar) men nu stängs kontoret ned 3 veckor (för de flesta) och jag har semester. Tåget hem till lkpg går på söndag så nu har jag lite tid att plugga inför efter sommaren och ta det lugnt.
Blog ImageBortser man från parkeringen är utsikten fin.

Annars är skåne ganska lugnt. Sov i ca 20 h det här dygnet (och förra alltså), vet inte riktigt varför. Kollade på nya Rambo-filmen med Lood, för att få skaratta lite, men blev mkt överraskad över hur bra den var. Ok, det är fortfarande en Stallonefilm men explosionerna var inte brutalt överdrivna utan riktigt bra. Och Stallone själv kändes mkt mer levande än den verbalt handikappade Rocky 6,7, eller vad det nu är. (Om man bortser från den första halvtimmen då allt han sa var "fuck the [insert subject of diskussion here}", vilket i sig var väldigt kul). Efter det sov jag... oförklarligt, så jag var sjukt hungrig när jag vaknade och fick unna mig ytterligare ett besök till BK.

En anledning att vara i Skåne förutom att ingen annan som är ledig är här, är pärlor som denna:
Blog ImageAnledningen till att valet av namn klubbades igenom kan ha varit riktigt intressant att ta del av. Någon som vill gissa?

Senare / f


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.