nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Ditstänkt.

VardagPosted by Fredrik 2007-11-21 22:30:22
Finns det något bättre än att lyckas när man inte ansträngt sig så värst mycket? Att inte förtjäna skulle någon kanske kalla det, men det håller jag inte med om. Har man klarat av någonting så förtjänar man ju såklart att göra det, bara man inte brutit mot några regler. Det jag pratar om är såklart mitt godkända resultat på Matematisk Statistik som jag stänkte in. Fick reda på det igår. Jag jobbade ju en hel del under förra perioden, så så värst mycket plugg kan jag inte tillräkna mig den perioden...
Däremot hade jag två dagar emellan tentorna då jag lärde mig lite typexempel och satt och räknade dem tillsammans med Lood. Det lönade sig, både för mig och för Lood. Jag klarade en kurs jag knappt gått, och Lood kommer givetvis få en brakmiddag som belöning.

Blog Image

D
en andra delen i berättelsen är väll Sveriges seger ikväll. Med uselt spel mot Spanien är det säkert så att någon inte tycker landslaget förtjänar en plats i EM. Men de har inte fuskat (inte särskilt mycket i alla fall) och tog sig till EM "på egen kraft" (vems annars, gillar inte det uttrycket riktigt även om jag förstår vad dem menar med det) som Glenn Hysén så fint la fram som en av sina sista kommentarer. "De har vunnit matchen på ett fotbollsmässigt vis" var det någon av de tre nötterna bakom micken som fick in också.

Blog Image
Med andra ord är jag oerhört nöjd över mig själv, säger GRATTIS till landslaget, och hoppas kommentatorerna kan bytas ut tills i sommar, mot någon som kan säga intressanta saker.

T
ills vidare!
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.