nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Hösten 07

VardagPosted by Fredrik 2007-11-13 01:40:49
Det var ett tag sen jag skrev nu, och det beror inte på att jag har haft mycket att göra, det beror på lathet.

Vad har hänt?
-
Totalt sett har Grottan ökat med 2, Hanna & Gustav + Eva har flyttat in i istället för fredde, (-1+3)
-
Jag har jobbat (för) mycket och kuggade min första tenta vilket känns surt. Den ska jag ta igen efter jul så jullovet får vi se hur det blir med. Kommer åka hem i alla fall, men kanske inte nån längre period.
-
Katten Eva som vi anteciperade skulle vara ett monster är inte så farlig endå.
-
På nördsidan spelas Age of Emires III friskt (istället för Starcraft) med Loodarn, och maffia håller god takt.
-
Höstbal har närvarats vid.
-
Ska göra ett långhelgsbesök hemma nu i helgen.

Möjligen ett "Att motbevisa någonting meningslöst 3"
Börjat utreda kiropraktik som jag är oerhört skeptisk mot... Hittils har jag skrivit ett mail till "LKR" ("Legitimerade Kiroprakters Riksförbund") efter att ha läst deras extremt dåligt källförtäcknade hemsida (de enda hänvisningar de hade var till utländska kiropraktorer som lekt forskare, t.ex. en "Dr. Manga", alltså inte särskillt övertygande bevis, om de ens kan kallas det. I övrigt fanns inga källor hänvisade ver huvud taget, t.ex. till statistik de påstod stämma) och blivit lite sur över det. Mailet var trevligt såklart, annars får man inga svar antar jag, men innehållet i sig ställde dem mot väggen en del. Deras ordförande svarade precis att hon inte kunde svara "på sekunden" då det var så många & invecklade (? :-) ) frågor, men att hon hade skickat vidare mitt mail till deras "Vetenskapliga Råd, som i sinom tid ska kunna ge dig svar som uppfyller dina önskemål", så vi får se vad som blir av det hela.

Tills vidare!
/Fredrik

Blog Image


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.