nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Tidernas mest störande reklam

ÖvrigtPosted by Fredrik 2007-08-16 00:25:30
Ok, man skulle tro att reklam inte väcker starka känslor hos mig, men jag måste erkänna att kanske är jag inte så välbalanserad som jag önskar och försöker utge mig för att vara.

Här presenterar jag en lista, som tyvärr kommer att till någon grad faktiskt föra de djävulska reklamerna vidare, men det kan inte hjälpas, den måste skapas. Hjälp mig genom att skicka den reklam du ogillar mest så kommer jag lägga in dem. Vad jag ska göra med det sen är inte riktigt bestämt men en väsentlig del av det hela kommer vara att hämnas på de som skapade reklamen från början. Jag har redan fått in ett förslag från Lood, den ligger just nu på plats #2.
Följande reklamer med förklaringar kandiderar som de sämsta, värsta och mest irriterande genom tiderna:


#1- Monsterjam- något värre kan jag inte tänka mig. Hela evenemanget känns som något enbart idiioter skulle gå på, och reklamrösten som skriker ut det hjälper inte motsatsen att bevisas. Jag skulle faktiskt vilja gå så långt att den enda människan jag känner till som inte skulle tveka att gå på det är mikael "brännarn" bränström- det är den första & värsta förolämpningen jag kommer att tänka på när reklamen hinner spela någon sekund utan jag byter kanal, och det är inte en så påkig en heller.

#2- Jamba- "skriv jamba 1,
om du vill ha jättemycket porr i din mobil, skriv jamba två om du vill ha det mest störande ljudet du kan tänka dig på din mobil, skriv jamba 3 om du vill ha de mest avelsförvridna djuransiktena som bakgrundsbild på din mobil, skriv jamba 4 om du vill ha den sämsta låten som gjorts på din mobil"


#3
- Senaste tillskottet på listan är tandkrämsreklamer, oavsett märke, oavsett film, de är alla lika dåliga och man tycker synd om tandläkarna (leg.) som måste göra dem för att överleva. Tips, sänk priserna.

Som sagt, fyll på listan åt mig så jag kan avreagera mig på dem, snälla.


Ok, misslyckat projekt verkar det som, men sakta och säkert fylls listan på endå. :) Får hålla mig till "motbevisa någonting meningslöst"- konceptet och skitsnack sålänge.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.