nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

The Simpsons Movie

FilmPosted by Fredrik 2007-07-28 20:33:39
Titel........The Simpsons Movie
Sedd.......28/7 07
Var......
...SF Filmstaden (Linköping)
Speltid...87 min
Genre
.....Animation/Comedy

Blog ImageOk, självklart måste jag se den här filmen, tänkte jag. Såhär efteråt tänker jag att jag skulle väntat och sett den på tv eller datorn istället. Det finns såklart kvallitéer, och några bra skämt men allt som allt var det ekvivalent med ett dåligt avsnitt. Karaktärerna är inte sig själva i mån och mycket, utan känns anpassade för att fler barn ska se filmen = sjukt dåligt tänk. Helt självklara skämt som inte var direkt roliga hoppade upp titt som tätt som följd, även om som sagt en del grejer var riktigt bra. Spiderpig och barts skateboardresa t.ex. SPOILER FÖLJER!:
----------------------------------------------------------------------
Höjdpunkten var dock när filmen ebbasde ut i en svart ruta och texten: To be continued... kom fram. Någon i publiken fick därefter fram ett högt VA?! Det var kul.
----------------------------------------------------------------------
För spiderpig, och en del andra bra grejer får filmen en svag 2:a.
Blog Image
Blog Image  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.