nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Idiocracy

FilmPosted by Fredrik 2007-07-28 20:18:03
Titel........Idiocracy
Sedd.......27/7 07
Var......
...I mitt gamla rum (Linköping)
Speltid...84 min
Genre
.....Comedy/Sci-Fi

Blog ImageIgår kväll såg jag en film som handlade om en slapp soldat som valdes ut att delta i ett experiment av amerikanska regeringen, i vilket han frystes ned under 500 år och vaknade upp i en värld där han intelligensmässigt dominerade... Ni tror att jag ska såga den här filmen, men nej. Det hela går ut på att folk som är tröga fortplantade sig så snabbt, medan folk med hög IQ inte fortplantade sig särskilt mycket, vilket resulterade i att jordens befolkning snart tunnades ut en hel del intelligensmässigt. Det ligger kanske någon avlägsen sanning i tanken, men på 500 år lär det inte hända. I alla fall var filmen mycket rolig, om än överdriven. Det är inget att pryda hyllan med direkt, men en bra film en dag då du känner dig seg.


Blog Image

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.