nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Valborg 07

FotonPosted by Fredrik 2007-05-01 17:18:31
När man har en skill som gjort en inte sjuk i mer än endygnsperioder på över ett år, är det självklart att man noggrant väljer när man ska återingå pakt med patologerna och bli sjuk på riktigt. För mig var denna tid kommen precis innan valborg- den tid på året då alla (ca 99%) är i stadsparken och festar järnet i Lund. Så, jag var tvungen att ta det ganska lugnt, men till trotts: Det var en skön dag. Kleininjho skulle komma ned men var tvungen att jobba (av alla dagar..). Dock kom Bjarven ned (som tog ledigt från polisskolan 2), och resten av ursprungliga klassen från IBYA. En hel del lumpare hittade till parken dessutom. Självklart var hela nattorg där och allt som allt var det en mycket skön dag runt fontänen i sann festivalanda. Tror att till exempel uppsalabon Axelo skulle haft det mkt trevligare här nere.

Micke drog igång partyt från sin stol -

Blog ImageBlog ImageBlog Image

Micke Olenmarks Cappofight skall nämnas dessutom då den var mkt grym! Kommer bilder/video inom kort...

Även en hel del gamla linköpingsprofiler träffades på. Löwet, och Värna för att nämna två.

Tills vidare, och med vitlök, halstabletter, apelsin och honung i munnen
/Fredrik


Blog Image
LIVERPOOL I FINAL IGEN! Stort, men väntat.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.