nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Intressanta saker

PolitikPosted by Fredrik 2006-12-02 16:29:07
Lyssnade på Carl Bildt igår när jag slöade i soffan, han var i USA och svarade på frågor tillsammans med nån gammal polare från Bosnien i deras utrikesutskott eller vad de nu kan kalla det. De diskuterade det mesta som hade med världens konflikter att göra, i alla fall de mer kända av dem. Bildt sa aldrig "Jag har sett krig", ens på engelska men antydde det några gånger. Amerikanen fjäskade för svenskarna en hel del ganska öppet, troligtvis för att han visste att det hela sändes i båda länderna och ville få Sverige mer vänligt inställt till USA. Bildt talade om hur de bombade Bosnien några gånger och Amerikanen sköt in att det inte krävdes några liv i den operationen. Bildt höjde ena ögonbrynet och sa "Well, on the ground it was". Det var kul att se svenska utrikesministern käfta lite mot USA, det verkade inte som de väntade sig det. Intressant, för jag väntade mig det inte heller.

Blog ImagePinyao 06'

U
ndra hur snart Kina kommer ta över mer av världen under sitt inflytande? "Kapitalism är helt ok inom komunismens styre" har det enda Kinesiska partiet sagt. haha. Frågan är just hur komunistiska de är då? Jag har ingen aning ska jag erkänna. Ibland skulle man vilja ha mer kunskap om politik, men oftast inte.

För att skriva om något som inte handlar om något jag oftast inte är så varken fäst vid eller brukar skriva om (med andra ord något som jag brukar skriva om) så går plugget fortfarande bra. Var lite ostadig på matematiken där ett tag, när analys satte igång ordentligt, men jag tror nog det kan lösa sig nu, även om man aldrig ska lova för mycket.

För att skriva om någonting...eh, annat, så är "Settlers"- brädspelet en mycket bra tips som julklapp åt någon som gillar sällskapspel. Vi köpte det ihop vi som bor grannar här hemma, och har redan minst sagt fått valuta för pengarna. Att Lood bevisligen inte vinner varje omgång är det starkaste skälet att spela just nu. Det näst starkaste är att det är grymt kul.

Blog Image

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.