nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Leva på solsken

Nattorg topicPosted by Fredrik 2010-06-03 14:19:36
Det är gott att sitta i solen nu, i alla fall här nere i Lund där sommaren är igång på riktigt redan. Det hade varit riktigt...inte gott, men bra om vi kunde leva (lika aktivt som nu) på solsken i stället för mat. Det hade sparat mycket tid. Det är dock en fantasi, och att tro något annat är skrattretande. Som med så mycket annat krävs det inte mycket kunskap om verkligheten för att förstå att det måste vara så. Beklagligt nog hoppar en del över den där kontrollen med verkligheten och pumpar in pengar till undersökningar som givet på förhand är lika med att kasta pengarna i stark syra. När flera miljoner människor i samma land går hungriga och lever på sophögar väljer regeringen att lägga pengar på något så befängt som en gubbe som låssas leva på solsken.... Jag har uttryckt det förut, men jag förkastar hela tänket. Det är hjärnlöst. Någon som ibland uttrycker det jag tycker bättre än mig själv är James Randi:/Till vidare, ha en skön dag i solen och ät nåt gott.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.