nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Mycket Märkligt 2: u.s.a igen

NyheterPosted by Fredrik 2009-09-17 23:08:59
De här människorna verkar vara inne i någon sorts masshysteri som skapats ur deras egen rädsla för... tja, vem vet den här gången? Att alla ska få tillgång till sjukvård? Nä, det låter ju lite märkligt. Hittar ingen annan förklaring just nu - de verkar vara emot /rädda för att andra ska må bra...

D
et blir bara märkligare och märkligare ju längre videon pågår... Jag slutar aldrig förvånas över dem här idioterna, jag förstår det inte. Jag har försökt länge men det går bara inte. Vad är det som får dem att sluta upp i grupp under slagord när de innerst inne måste vara medvetna om att de inte har en aning om vad de pratar om... Det är ofattbart.

Vilket skitjobb deras föräldrar måste ha gjort (bara spånar här), och landet i sig - var är folkbildningen?? Har dem ingen skola? Läser dem historia eller hittar lärarna på lite som de vill? De drar kanske mest klassiska exempel på ord som klingar illa enligt dem eller nåt... sätter ihop orden till härliga (felslut i hjärnan) "synonymer". Frågorna, fascinationen och förskräckelsen flödar varje gång.

(OBS - texten i slutet om varför de här människorna tror vad de tror är inget jag står för, inget jag har bildat mig en objektiv uppfattning om än. :). Att folket är lättlurade som få visas ju i alla fall mycket tydligt däremot. Även "Don't let volume beat reason" kan jag ställa mig bakom i alla lägen./OBS)

Det märkligaste är att de är så sjukt upprörda trots att de inte har en aning om vad dem är upprörda över. Det enda de vet är att dem tror på en gud allihop och att de får tolka sin grundlag hur dem vill, för de kan inte läsa den. Hur de får ihop det med sjukvård vet jag inte. Jag blir så trött.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.