nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Sömn, film och Roskildebiljett

VardagPosted by Fredrik 2009-03-19 05:22:23
Sömn
Sov till 17:00 igår, har inte riktigt koll på varför, men troligen bara för att jag kunde. Det har med saken att göra att jag var vaken senare och senare dygnen innan dessutom, så egentligen fick jag nog en vanlig natts sömn ändå, så det är inte däri problemet ligger, om man ens vill kalla det ett problem.


Problemet är att jag nu inte alls känner för att sova. Skrev om dem klassiska heldygnsomställningarna för länge sen, och detta är just en sån. Nätterna passar mig ganska bra. Allt är lugnt och skönt och kreativiteten flödar - se bara, jag skriver ju ett inlägg, det är inte så ofta det händer under dagarna ändå.
Tänkte att jag skulle ta och rita lite trappor oxå, har en inlämningsuppgift som ska bestå av tre trappor... tycker inte det låter så särskillt intressant själv, men det kanske blr kul, vi får se. Lägger upp dem sen för att bevisa att jag inte bara slappar under natten här.

Film
Kollade på Slumdog Millionaire igår kväll, det har ju varit ett sånt hype om den. Jag måste ändå säga att jag gillade den, det var en schysst berättarteknik och Indien visades för en gångs skull så som jag upplevde att det var - smutsigt och missär till största del, med en del guldkorn i tillvaron. 3/5 nötter.

Såg Clintans nya film igår också (fast på natten innan då) - Gran Torino. Helt underbar, den rekomenderar jag starkt. Jag tyckte om alla protagonister, och speciellt Clintans egen karaktär - bitter, hård och med delvis samma humor som högstadiejag. 4/5 nötter blir det nog såhär inledningsvis, men det kan hända att det svalnar efter ett tag. Skrivit upp den på inköpslistan i alla fall.

Roskildebiljett

Har aldrig varit på Roskilde eller Hultsfred. Det kan hända att det kommer som en överraskning för er som känner mig sådär lite halvt. Min kära mor vägrade släppa iväg mig när jag ville dit, 15 år, trots att hon litade på mig. Kanske litade hon inte på andra, vad vet jag, men när jag väl hade åldern inne hade jag inga pengar till det och när jag väl hade det var jag istället så jäkla produktiv så jag inte hade tid istället, och det hela har bara prioriterats bort av nån anledning. Jag är ju inte supersugen på att bo i ett lerigt tält i en vecka heller, speciellt inte om jag ska betala 2500 plus resa för det. Men, jag skickade in en ansökan om att gå med i Street Team, vilket innebär att jag lägger lite flyers i folks fack i skolan (sjukt irriterande med sånt, så det är ju otur, för dem). Betalningen för det är att jag får en gratis biljett! Jag känner minst 5 personer som ska dit och som jag kan åka med, plus att det verkar tunt med jobb på praktikplatsen i sommar, så jag har egentligen ingen anledning att inte åka nu. Hade varit ännu bättre om några bra band kunde bokas in, men det kommer säkert.

Ok, till verket av trappor! Senare!

  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post92