nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

26/1-07

VardagPosted by Fredrik 2007-01-27 01:21:57
Då var det fredag igen... Fysik 8-10, hem o slappa, plugga analys med andy o peter 13-15, hem slappa. Kolla nya prison break, slappa. Köpte pizza kolla värdelös tv, spela settlers med de andra i grottan, kolla kass tv, sitter här. Kunde varit en intressant dag, men nej. Kunde ha hängt med gänget till Danmark, men nej, kände inte att jag hade råd:
Köpt ny mobil via blocket. Hade en svart sån innan jag glömde den i en taxi/ blev snodd av en taxichauför i Shanghai förra året. Nu har jag en begagnad sådan igen. Mkt bra. Det behövdes eftersom inte många lyckats få tag på mig via mitt nummer på några veckor sådär.
Vad har mer hänt sen sist? Just det, var i Malmö med Sophia (klasskompis) o köpte jeans o två tröjor på weekdays- cheap monday. Riktigt nöjd. Va? Vädret? Det regnar o snöar om vart annat, så det är riktigt härligt. Passade på att köpa ett album för att sätta in alla bilder i oxå när jag ändå var i malmö. Antar att det finns affärer som säljer album i Lund oxå, men i vilket fall köpte jag det där. Beställde bilder dessutom och har satt in ett 30-tal. Kan va kul o ha säkert.


Utöver det är allt allt betalt denna månad. Fick lite att spara undan dessutom, aldrig fel. Ledssen o säga det, men har dessvärre inget vidare intressant att skriva idag. Det är svårt att hålla någon sånär nivå på skrivandet. Kvallitén skiftar enormt är jag rädd. Skulle knna berätta om två kassa föreläsare, och skulle kunna berätta om CAD-läraren som tror han kan jämföra elever för att sätta betyg (med andra ord är han slut som lärare om han ens någonsin varit någon), men nej, det är helt enkelt inte vidare intressant, så det får vara. Jag lämnar det så, och bjuder på en nostalgibild. God kväll!

Blog Image Ante 20 år.

  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post7