nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Expelled Exposed! ID luras (ännu mer!)

Nattorg topicPosted by Fredrik 2008-04-01 01:11:12
Man trodde att snart måste väll den här skiten blåsa över och slut ur huvudet på även dem tjockskalligaste stackarna (nej föresten det trodde jag inte, en del finns det inget hopp för), och att någon gång borde dem ju ge upp och inse att dem inte kommer övertyga någon med sin propaganda och sin blinda tro.

Men nej, uppfinningsrika är dem, även om de inte kommer på någonting som är varken konkret eller sant. En ID-grupp har gjort en (sjukt dålig, ärligt talat, även om man bortser från budskapet) dokumentär. För material till denna lurade dem och ljög, för att forskare skulle delta, för att sedan på något konstigt sätt försöka visa att dem har fel (vilket dem inte har) och på så sätt visa att evolutionen är fel (jag vet, men logik finns inte hos dem här människorna, dem är sedan länge tappade bakom resten av mänskligheten).
Blog Image
Några roliga annekdoter har kommit upp efteråt då de pinsamt nog försökte hindra dessa forskare att se filmen! (De missade att kasta ut Hawkins från kön, men kastade ut en universitetslärare mindre känd, (PZ Meiers) på grund av...ingen anledning, han var alldelles prydligt klädd tillochmed och stod bara helt lugnt i kön...)

I alla fall, för att google ska ge motsökresultat när man söker på filmens namn, har Eugenie Scott (en av dem som de försökte lura vara med i filmen) bett alla som kan och vill, att länka till bashing-sidan av filmen istället. Underbar sida om man vill höra efter lite hur sjuka dem här människorna som sysslar med ID är. Så här är min länk dit! Expelled heter filmen!

expelledexposed.com

((för den som inte visste står ID (förutom för Identifikation, vilket jag alltså inte syftar på) för Intelligent Design, och är "tesen" att ingenting naturligt kan förekomma utan måste ha skapats av någon som tänker precis som oss- höjden av självgodhet med andra ord)

/over and out

tillägg: tydligen har ett passageinlägg som jag tycker är bra dessutom många träffar på google . här är därför länken till denna.

  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post60