nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Årets Julhälsning

VardagPosted by Fredrik 2006-12-28 15:50:19
(28/12-06)
D
et var dagen innan jul, och man kännde sig precis som vanligt- julen har tappade sin charm för många år sedan. Den har iallfall bytts ut mot en annorlunda. Visst är det roligt att alla barnen skiner när de ser tomten ( eller genomskådad farsan utklädd) och när de öppnar sina nästintill oändligt många paket, men för en själv är det inte lika häftigt med julen längre. Man har gått från "gott med godis, yez jag fick fler paket i år" till "Det viktiga är att träffas, och känna familjens gemenskap". Missförstå mig inte- Det är så man verkligen känner nu, och det är mkt bra. Det är det som är viktigt numer- familjen och vännerna. Ska iväg o träffa massa polare jag inte sett på ett halvår nu snart, mkt viktigt. Något jag märkt nu när man bott 'borta' ett tag- hur perfekt det känns att hänga med gamla polare. Man vet precis var man har dem och det är jävligt skönt.

Årets julhälsning jag erhöll ialfl:
Jag hälsar dig med alla välsignelser en enkel man kan skänka. En god jul till dig och din familj, och må dina dagar vara ljusare än de snöbeklädda bergstoppar som vaktar nepals gränser. Må törsten släckas med must och hungern stillas med julskinka. /KleinerBlog ImageMkt söt Hasselqvistare (Den lilla tänkte jag på. Morfar Lasse är mer mkt stolt och glad tror jag)
Blog Image
OK, bäbisbilder... ja, jag får stå för det, det är det värt.

GOTT NYTT ÅR!

  • Comments(1)//nattorg.grattisasien.se/#post6