nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Utomjordingarna som skapade universum och tiden! (suck)

Nattorg topicPosted by Fredrik 2008-02-27 19:14:12
India Daily skriver:
" Some 13.7 billion years ago, (...) The Universe was a cold and opaque place. Some thing went wrong, according to some scientists. Intervention was needed by the Type IV civilization that created the big bang in their massive inter-universe particle colliders. The big bang created a black hole in the hyperspace – our universe with three spatial dimensions and a forward moving single time dimension. According to scientists this was the start of ‘dark ages’ that was eventually corrected through the intervention of the Type IV civilization."
[länk]

(...^^!!!!)

Detta är alltså inte något utdrag ur en riktigt dålig science fiction novell, inte heller är det ett stort skämt, men tidningen som läses av miljoner människor är det definitivt.

Vilka är dem här forskarna? Är det vad världens mest tätbefolkade nations journalister kommer fram till?? Patetiskt och sorgligt. Jag kan inte få in det i huvudet.... Är det seriöst det här dem kommer fram till när de tittar på vad de har att publicera för dagen? Skulle nationen Indien bli nästa stormakt var det någon som sa? Det skrattar jag åt, men om så är fallet och jag bara inbillade mig stora massors missär i brist på en fungerande regering och att kastsystemet inte alls är avskaffat, då tycker jag ändå jävligt synd om världen om det här är vad den största tidningen kommer fram till att använda i "Vetenskap & Teknik"-delen.

/...  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post58