nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

För seriöst

VardagPosted by Fredrik 2006-12-21 15:19:11
Nej, nu blev förra inlägget ännu seriösare än det innan, och hela grejen med detta var ju från början att det inte skulle vara seriöst. Men "ångra inget" sa en vis människa en gång, så det är vad jag tänker göra- att inte ångra det. Visst, alla kan läsa här o hit o dit, men av någon anledning tror jag att max 4 personer läst här nånsin utom jag, och efter förra inlägget är jag inte så säker på om någon kanske flytt fältet där med. Vad som spelar roll över huvud taget är inte om någon annan gillar bloggen endå, det som spelar roll är om jag gör det. Det är många tillfällen man kan tänka så, men inte alla. Nu vet jag nog inte varför jag skriver, tappade tråden efter första meningen. Mestadels är det nog är att inte mötas av långa filosofiska utläggningar när man kommer hit. Den som är intresserad kan ju scrolla ned annars.

Snart ska jag hem igen Yes, skönt. Skrev husbygnadstekniktentan igår, den gick mkt bra. Känns bra att avsluta första terminen så. Glad Påsk om vi inte hörs innan dess!
  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post5