nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Dagens Die Hard

VardagPosted by Fredrik 2007-09-09 17:11:36
När man bor som oss får man räkna med lite obekvämheter, såsom bara kallvatten i köket, otätade fönster, och väggar av sand och sten (obs- inte sandsten). Idag fick jag smaka på wrath of grottan ännu en gång.

Helt oskyldigt tappade jag en tia på golvet, och böjde mig ner för att ta upp den. Det tyckte inte golvet i tv-rummet om. (Jag vet, golvet tycker ju inte särskilt mycket alls, men i die hard situationer får ens hjärna oss att försöka skylla på någon högre makt om man inte är aktsam- en livsläxa folket - i detta fall var det golvets fel).

Ok med stickor, men jag tyckte denna ändå var lite väl. Die hard som jag är blev jag tvungen att skära loss den på grund av att den satt fast ganska hårt. Jepp jepp, kanske dax att be hyresvärden om nytt golv där inne oxå.

Det är inte det att det är synd om mig, det är bara så att väldigt lite action ger utrymme för sådant här på bloggen.

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image
Sluta aldrig vara die hard / Fredrik

  • Comments(2)//nattorg.grattisasien.se/#post38