nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

LKPG

VardagPosted by Fredrik 2007-06-13 00:17:07
Hemma i stora stolta igen
Har varit tyst sen den stora besvikelsen i CL, men har återhämtat mig lite grand nu.

Har jobbat stan helt ok sen ankomst, men insett att min kamera är för stor för att ta med överallt, så färre bilder att visa dock. Har några polacker som bygger hus brevid linnegatan som stör när man ska sova här hemma (inget ont om polen), men de tiltar (<- "nytt" uttryck jag jobbat in oxå) mig inte lika mycket som de nästan borde gjort. Tror jag är för tillfreds med sommaren för att lacka.

Praktikplatser blev det inget med (1000 sökande på 50 platser), och Winge slutade på det jobb han annars kunde fixa in mig på. Eftersom MediaMarkt inte öppnar förrens i augusti och jag hellre hänger i lkpg på sommaren går jag en kurs som är slapp och suger bidrag en månad, och får ta mina surt sparade pengar till resten av bärsen och andra utgifter i sommar. Blir gotland i slutet oxå, ska bli riktigt roligt.

Övriga höjdpunkter i sommar blir att hänga med de gamla lambograbbarna och tillhörande crews, samt en ryktad klassisk midsommar hos ante.

Tills vidare, bejaka.
spana även in knuttes blog, som är riktigt het här uppe för bilder och sköna videos: knutteslogg.blogspot.com

  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post27