nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Att sova, eller inte...

Nattorg topicPosted by Fredrik 2007-04-24 23:58:34
Jag vet vad du tänker: att det här inlägget borde ligga under vardag och inte nattorg. Meeen, whatyagonnado?

För ungefärligt fjärde gången på ett år vaknade jag idag med en mystisk känsla, ungefär som spidy troligtvis känner sig när nån av de onda dudesen ska spöa honom och det kommer som osynliga känslelblixtar mot hans huvud... jag var vaken, klockan var för mkt och väckarklockan stod o lyste lite ironiskt mot mig med larm på knappen lysande stoltare än vanligt.

(Att ställa två klockor är för övrigt otänkbart)

Jag blev arg, men inte på att jag kommit åt den sjukt dåligt placerade knappen reset precis bakom snoozeknappen, utan för att den existerar över huvud taget! vem använder en knapp som stänger av larmet tills nästa morgon! DET FINNS EN LARM AV/PÅ KNAPP! Det är extremt mkt svårare att undvika en knapp som sitter bakom den man vill åt, när man halvt vaken slår mot det som låter, än att komma ihåg att dra en spak nedåt varje kväll...

Blog ImageHar löst problemet nu
(vad fixar inte en kork, lite tejp & schyssta McGuyver skills?).

Med förhoppning om att vakna till en ny härlig dag i morgon/ F

  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post22