nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Googlemaster

ÖvrigtPosted by Fredrik 2007-04-17 17:32:50
Alla har vi någon gång försökt imponera med våra otroliga allmänkunskaper på någon fest, eller under ett middagsmöte, men hur lätt har det inte blivit att äga onyttigkunskapens värld inom gänget då och då, (och därigenom fixa extra streetcreds!) om man bara googlar en omgång kvällen innan?
Ska någon till Oklahoma är det t.ex. inte svårt att lägga den snygga, mycket världsvana kommentaren,:
"Du får inte missa Myriad Botanical Gardens när du är där sen, du vet det finns ett riktigt fräscht konvervatorium där som heter...hm...just det! - Crystal Bridge Tropical Conservatory. Det får du inte missa, det är fräscht..."
om man bara har rätta känslan för att tajma det...

Eftersom googlande blir en allt större del i vår vardag utfärdar jag nu en tävling: Ordet "Rappell", alternativt "krankelibankelifnatt" ska googlas fram en förklaring till...
Vinnaren är den som hittar det bästa svaret som finns att finna på internet genom googling. (Länk krävs). Vinner du har du kanske chans att slåss med låtta om titeln "Årets Googlemaster"....

Kända googlare:
Kleiner, 2005 med "Thailand"
Ante & Calle, 2006 med "tips ris pinnar"
Låtta, 2007 med "Straffera"

Blog ImageHint till tävlingen.

Vill du inte vara med o tävla är det mkt förståligt, här på nattorg får man göra som man vill. Men jag bestämmer här.
/f

  • Comments(9)//nattorg.grattisasien.se/#post21