nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Skön dag

VardagPosted by Fredrik 2007-04-16 17:33:44
"Härligt vårväder idag!" tänker man, och tar en sväng ned på stan, dricker nåt, varmt(?), och sätter sig på torget en stund. Konstig grej, har aldrig upplevt att massa folk sitter helt naturligt direkt på marken mitt på stadens största torg förut (förutom i Indien möjligtvis), men sure- varför inte egentligen? Mer sånt skulle göra livet gladare troligtvis. Men nu ska vi inte prata om normer, utan om den första meningen här ovan. Hur många gånger säger ens mamma inte det varje år? "Nu blir det nog fint fram till sommaren", som om det någonsin kommer slå in. Jag vet, att skriva om aprilväder är kanske inte det optimala, och kanske är det till och med oerhört...skröpligt gjort av mig, men vad gör man när inget annat exalterar. Börjar tappa stinget lite. I alla fall, imorgon är det säkert askallt. Bara det jag ville säga.

Blog ImageLoodarn tittar med lite äcklad min på Fredde som pratar om vädret...

Hur tråkigt är det att läsa om vilket väder det är ute? Tur att jag bara behöver läsa det en gång medans jag skriver. Du som åker dit.

Hade en del uppslag till irritationsmoment som jag tänkte beskriva, men antar att vårkänslorna gör sitt för humöret (ok, nu var vi där igen, kanske bättre att lägga ned det här inlägget nu. Bara att jag skriver att jag funderar på att lägga ned inlägget borde ju vara en stark indikator på att jag har absolut ingenting att skriva om.)

Slog upp en slumpmässigt vald sida i "Forbidden American English" (den visar på den stora varationen och på djupet inom språket , och benämns som 'A serious Compilation of Taboo American English') och fann detta:
white trash - See (poor) white trash
Mycket genomtänkt och värd bok att äga med andra ord.

Tills något otroligt spännande händer igen/ F

  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post20