nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Stora stolta...

VardagPosted by Fredrik 2007-04-02 16:08:31

Hemma i Linköping igen. Tiden går fort, redan firat Dannes födelsedag (1:a april), träffat övriga familjen och en hel del polare. En utgång, och en annorlunda lunch med en av stadens mest kända journalister och fotografer:

Blog Image

Vem är profilen som möter mig på stan?

Utekväll med knutte, jensa, kleiner och cujju, med diverse tillfälliga tillskott i lördags. Mkt stort att träffa dem igen grabbarna. Får se om jag kanske till och med får en notis på knuttes logg, vad gör man inte för äran? Allmännt bra kväll, utan större händelser dock. Dementerar alla former av gratisdrickande btw. Bilder kommer så fort jag får dem av knot.

Slappa hemma hos winge o kleiner på kvällen igår desstom. Kändes stort att träffa Winge också.

Blog Image

Blog Image

Kleiner med fin nya frilla.... mycket smickrande bild.

Luchdejt med David resulterade i storbråk och tårar, se videos som följer:

http://www.youtube.com/v/vcAjRelyGjY

http://www.youtube.com/v/IH1I1oz91k0

Även en del lyckorus förmedlades dock och totalt sett var det en lyckad lunch som avnjöts på Plazza inne i stan, som visade på en riktigt god buffé. Här ses david äta sin mat, och senare även klippa sina naglar på jobbet..

Blog Image

Blog Image

Kvällen bjuder på vad som bjuds, och sen får vi se.

Tills vidare!

  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post18