nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Hjälp?

VardagPosted by Fredrik 2007-03-15 01:37:58
Kollade på nya 'komediserien' "Hjälp!" häromdagen... Vad ska man säga? De har en förkärlek införtragedi och tragik., mer är det väll inte. Ok, vi fattar, världen är sorlig. Låt oss njuta av den endå ovetande bäst vi kan.

På tal om hjälp. Jag har spelat två spel senaste veckan: Silverfall handlar om naturen vs. teknologi ur ett fantasyperspektiv för att beskriva det så lite nördigt som möjligt. (Det funka inte va?) Det är jag fast i. Det andra spelet, Football Manager 2007, är lite klistrande det oxå.

(Request topic följer:)
Någon annan som behöver hjälp på traven för att börja fungera som en människa borde gentemot andra, är *****. ***** säger saker som ***** inte kan hålla, och utklurat av undertäcknad, inte ens tänkt hålla till at börja med! WHAT? Vem gör så? Barn? Riktigt-tappade-människor-över-35-utan -känsla-för-rätt-och-fel? (<-Rel: Tidigare inlägg) Den här är jag inte upprörd över, för den var så väntad, utan jag nämner bara, helt observatoriskt: ***** är slut som *o**o*******e.

Nattorg fattar det som står ovan, och det räcker för mig denna gång.

Har för övrigt en vecka arbetsplatsförlagd utbildning som studiebesöksveckan så fint kallas här omkring. Hälsade på bygget brevid Henke Larssons herrgård idag och i måndags. (PEAB / NCC) Riktigt fina hus för antingen 3-4 mille köprätt, eller 7k/mån hyresrätt. Ca 70kvm, precis utanför Helsingborg. Egen områdesdamm ingår. Slå till ;)

Dax o sova, ska ju på studiebesök imorrn, igen.
Tills vidare/ Fredrik
Blog ImageFör er som undrade. Och btw: Ja, jag är nörd. Men det är lugnt.

  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post15