nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

The Symphony of Science

Vetenskap & TeknikPosted by Fredrik 2009-11-09 22:53:17
The Symphony of Science är ett projekt skapat för att sprida vetenskap och filosofi genom musik. Musiken är skriven och inspelad av en John Boswell, som förutom musiken, med hjälp av vad som verkar vara pitchning och höjande/sänkande av tempot i videofiler med kända vetenskapsmän, sammanställt lyriken. Hittills finns låten "We are all connected" (som är inbäddad här) med Carl Sagan, Richard Feynman, Neil deGrasse Tyson och Bill Nye - alla tunga namn inom folkbildning och vetenskap vilket ger grymma texter - och en till låt med Carl Sagan ft. Stewen Hawkins - "Glorious Dawn". Båda låtarna är riktigt schyssta, och jag hoppas han skapar fler snart.

För att ladda ned video, mp3, texterna och så vidare - besök gärna Boswells sida med samma namn som projektet. Där finns även länkar till andra låtar han gjort utanför projektet som jag tror kan vara nåt för en del.F
örresten, duggan i Finita elementmetoden jag skrev om tidigare, som bland annat hållit nattorg lite gles på sistone, gick fint, så är riktigt nöjd över det just nu.

/Fredrik
  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post113