nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Tripp och konsert

MusikPosted by Fredrik 2007-02-05 01:43:20
Inte en sån tripp. Var inte fördomsfull. Det var bara på 70-talet alla konserter hade med knark att göra. I alla fall, trippen var till Malmö med micke som behövde nya skor. Som nyskånsk och byggstuderande blev jag tvungen att ta en närmare titt på vridna torson, så vi köpte batterier till kameran, vilka givetvis inte kommer laddade i paketet, utan man köper dem för att ladda dem själv (de snåla...). Hann knäppa två snabba foton dock, här ser ni ett av dem:
Blog Image
På kvällen var det dax för att Micke skulle få sin tackmiddag sedan han skjutsa mig till ikea härom veckan helt osjälviskt. Så vi åt den, ett recept hemmifrån med kyckling o paprika, mycket gott. Sen förfestade vi med nån öl eller tre - Lood tog en egen tripp till Tyskland över dagen nämligen - och gick sedan de 200 metrarna till konserthallen Mejeriet där Tingsek spelade. (Allt detta hände igår....förrgår nu btw) Märta har tyvärr blivit sjuk så hon kunde inte följa med, så vi var tvugna att sälja biljetten i kön. Konserten var allt jag hoppats på utom möjligen en gästartist i form av Timbak eller Pepps- det hade varit grymt. Lite videos & bilder följer:
Blog Image
(tydligen funkar inte attachmentfunktionen just nu, vilket är extremt kasst. Antar att jag får lägga upp videos senare i alla fall, editerar denna i fall ni letar efter dem sen.)

Jag tyckte om Tingsek på skiva/mp3, och konserten konstaterade helt enkelt bara att han är en artist att räkna med. Mycket bra och rekomenderas.

Dax o sova, dax o sova. Hets,hets,hets. Sleep tight...don't let the....

  • Comments(1)//nattorg.grattisasien.se/#post11