nattorg

nattorg

.-.-.JUST NU: Ledigt ett tag-.-.-.-

Allt började en väldigt tidig onsdag senvintern 85'
Sedan dess har mycket hänt. Man får filtrera lite i historien och ta med de delar som känns viktiga. Allt möjligt händer här, där och långt borta. Det är svårt att få med allting, och ibland känns det som man vill vara överallt. Just nu är jag i Lund, och detta är min just-nu-berättelse.

Sommarberättelsen

VardagPosted by Fredrik 2009-07-22 03:51:08
Det är dags igen känner jag - när jag har möjlighet att leva till stor del på nätterna så passar jag på, och vad finns då att göra om inte skriva eller läsa? Sitter visserligen (i Linköping fdv) med en Discworldbok bredvid mig här men ska berätta lite kort om sommaren innan jag rör den. Svåra att lägga ned dem där böckerna.

Exjobbet blev ju klart i god tid och är hos tillslut dessutom hos tryckeriet för närvarande, så förhoppningsvis har jag några kopior hemskickade om några veckor! Läser en sommarkurs som känns semi-intressant. Gillar ju området - källkritik och skriva typ - men kursen i sig känns inte som att den gett mig så mkt än. Vad studierna innebär rent konkret nästa termin beror helt eller delvis på hur jag presrerar nu i slutet av sommaren - men väg och vatten-studier är det i alla fall tänkt att bli, fortfarande i Lund.

Ny lägenhet för den som inte redan visste, känns bra, 3 rymliga rum och en balkong i söderläge med utsikt mot park är stor skillnad mot grottan. Kommer ändå sakna den på något sätt. Folket finns ju kvar ändå, ett tag i alla fall, men det blir inte samma sak.

Va på Roskilde i år, fick biljetten gratis och hade ett blått plastband runt handleden inne på området (var inte där och spelade såklart, hade satt upp några affischer på skolan). Madness var småstort att se, Oasis var lika dryga som alltid men inte så bra som förr, Håkan Hällström gjorde bra ifrån sig och danska Volbeat överraskade, Faith no more var mkt bra medan hypade Glasvegas inte upphetsade så mkt i mitt tycke, tvärtom var det med Lilly Allen som jag absolut inte trodde jag skulle gilla men som fick igång publiken till en skön stämning och nästan rockade loss, Eagels of death metal var sköna, Slipknot bjöd på en jävla show faktiskt, och Nine Inch Nails var överlägset bäst. Det finns ju såklart mer att kommentera och berätta från festivalen som var extremt varm för övrigt, men kommer det på tal någon gång så tar jag det då istället.

På landet har det hängts mycket i sommar annars eftersom inte så värst mycket annat hänt. Träffat familjen i övrigt också såklart, varit roligt att hänga med dem, blir ju inte av så många gånger per år. Riktigt skönt att ta det lugnt och slappna av...varvat med nyfunnet intresse för träning måste jag erkänna. Har ju varit lite si och så med ordentlig träning på det senaste (...3 åren sådär), men nu känner jag att jag kommit igång faktiskt. Sprungit en del blandade sträckor och känns som jag vill fortsätta med det mer regelbundet nu. Börjar redan känna av resultat tycker jag. Gjorde till och med ett pass med ryggsäck idag utan egentlig anledning (vilket betyder att jag kunde tagit bussen). Har tänkt mig komma ned i gamla rekordtider på milen tills om ett år, och efter att ha provat en ~400m sprint på grusväg funderar jag på om jag inte ska ta och komma ned i gamla rekordtider där oxå, känns faktiskt fullt möjligt just nu. Får väll se vad som händer när plugget måste komma före allting, men ska absolut ge det en ärlig chans.

Inte sett mkt film i sommar... en del, men det får bli ett eget inlägg en annan dag i veckan (kanske).
Annars kör jag på med sommaren ett tag till så återkommer jag hit när behovet finns igen.
/f

  • Comments(0)//nattorg.grattisasien.se/#post104